Mac Image

NOVO U ZADRU - AUTOŠKOLA ZEBRA

S timom kvalitetnih instruktora osposobljavamo polaznike za B kategoriju.

Kao polaznici naše autoškole imati ćete priliku pohađati predavanja u suvremeno opremljenoj učionici, s posebnim naglaskom na SIMULATOR VOŽNJE, jedini u Zadru!!

Mac Image

OBAVIJESTI - PRESELJENJE AUTOKLUBA ZADAR

Nakon 72 godine uspješnog djelovanja i poslovanja na svima poznatoj lokaciji na Relji, Zrinsko-frankopanska 16, Autoklub Zadar se preselio na novu lokaciju - Sv. Vinka Paulskog 32 (zgrada bivše Mljekare, iznad Policije u Murvičkoj ulici).

Automehaničarska radionica i vozni park Autokluba Zadar sele se u Gospodarsku zonu Murvica Jug br. 4. (u blizini Lesnine XXL).

Iako nam je žao što moramo otići iz Zrinsko-frankopanske ulice, novi prostor Autokluba Zadar je svega 300 metara udaljen od stare lokacije.

Osim svih usluga i informacija koje smo vam pružali sve ove godine, novost je naša nova Autoškola Zebra, na što smo iznimno ponosni! Nastavljamo s druženjem i dobrim iskustvima!

Za sve dodatne informacije obratite nam se na 023/315-365

Mac Image

SIMULATOR VOŽNJE - SAMO U AUTOŠKOLI ZEBRA

U Autoškoli Zebra imate priliku isprobati novi EF-ULTRA 2 simulator vožnje koji će vam omogućiti jedinstveno, dosad neviđeno iskustvo prilikom pohađanja autoškole. Simulator vožnje omogućava interaktivno rekonstruiranje cjelokupnog okruženja (ceste, znakova, vozila i krajolika). Virtualni svijet simulatora vožnje omogućava kandidatu slobodno kretanje. Na simulatoru je moguće podesiti brojne situacije u prometu i vremenske prilike. Kandidati se u virtualnom svijetu simulatora susreću sa opasnim situacijama u prometu te na taj način uče pravovaljano reagirati bez ikakvih posljedica. Bez obzira na godišnje doba tijekom kojeg kandidat polaže vozački ispit, pomoću simulatora, može osjetiti kako se vozilo ponaša i na mokroj cesti, u zavoju, na ledu ili snijegu.

Simulator je izvrstan način za dodatnim proširenjem iskustva prilikom učenja vožnje, a samim time i poboljšanja vozačkih sposobnosti. Suočite se sa riskantnim i opasnim situacijama, koje mogu nastati prilikom vožnje u – potpuno sigurnim uvjetima na simulatoru. Simulator nudi niz mogućnosti – odabir raznih vrsta vozila, promjenu vremenskih uvjeta na cesti, preko 200 kilometara raznih okruženja, vožnju pod utjecajem alkohola i još mnogo toga.

Mac Image

DESET ZLATNIH PRAVILA SIGURNOSTI U PROMETU

1. Veži se! I kao vozač i kao putnik! Sigurnosni pojas? Uvijek!
2. Poštuj prometne znakove! Poštuj ih bio vozač, biciklist ili pješak!
3. Poštuj ograničenja brzine! Čini to zbog sebe i drugih
4. Provjeravaj tlak u gumama! Ne zaboravi na rezervnu!
5. Ako piješ, ne vozi! Alkohol i volan ne idu zajedno.
6. Čuvaj djecu! Auto-sjedalica uvijek i bez iznimke.
7. Dok voziš ne koristi se mobitelom!
8. Ne vozi umoran! Odmori se ako si pospan ili umoran
9. Obavezna kaciga! Uvijek kaciga kad si na dva kotača!
10. Budi pažljiv! Ponašaj se obzirno

ONLINE ISPIT

E-test omogućuje učinkovitu edukaciju, od koje će kandidati za vozače imati koristi uz minimalno utrošeno vrijeme. Klikom na link možete pristupiti prijavi i rješavanju e-testa.

FACEBOOK

Posjetite našu Facebook stranicu.

KONTAKT

Za sve informacije kontaktirajte nas;
023 315 365, 099 3106 897
autoskolazebra@autoklub-zadar.hr, ak-zadar@hak.hr
Sv. Vinka Paulskog 32, Zadar